DanishEnglish
Tilbud

AEG vaskemaskine L6SBA622E Kun 42 cm dyb

5,795.00DKK 4,999.00DKK

Energirigtig vaskemaskine, med reduceret dybde, passer til boliger med små rum, uden at gå på kompromis med vaskeevne og tøjpleje. ProSense sikrer at tøjet ikke overvaskes og maskinen er desuden Woolmark Blue certificeret, så du kan vaske selv sarte tekstiler i denne maskine.

 

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Kategori Tags ,

MØD BESKYTTEREN AF DINE HVERDAGS-KLASSIKERE

 

Bevar dine hverdags-klassikere med Slim vaskemaskiner i AEG 6000-serien med ProSense-teknologi® og minimér slidtage. ProSense skræddersyr hver cyklus efter vægt og leverer den rigtige mængde vand og energi, der kræves. Vores slanke maskiner optager minimal plads, men leverer maksimal rengøring.

PLEJER DIT TØJ OG SPARER VAND OG ENERGI

ProSense® teknologien vejer automatisk hver fyldning. Sensorer justerer vasketiderne præcist og sikrer optimal vask. Dit vasketøj er friskt og som nyt, og du sparer vand og energi.

SOFTPLUS: BLØDERE TØJ MED LÆNGERE HOLDBARHED

 

Softplus beskytter stoffet, når det blødgør. Den sidste centrifugering spreder tøjet mod vaskemaskinens tromle. Blødgøringsmidlet når alle dele i tøjet og efterlader det blødere end nogensinde før. Samtidig beskyttes fibrene og levetiden for hvert stykke tøj folænges.

VASKETØJET KLARES HURTIGT OG ENERGIEFFEKTIVT MED TIMESAVE

 

Brug så lidt tid og energi på vasketøjet med TimeSave. Kombinér Eco- og TimeSave-indstillinger og forkort din vaskecyklus uden at gå på kompromis med resultaterne.

FÅ MERE FRIHED MED UDSKUDT START

 

Udskudt start giver dig friheden til at klare vasketøjet, når du vil. Indstil blot starttiden og gå.

INVERTER MOTOR, FOR LANG HOLDBARHED

 

Inverter motoren giver din maskine længere holdbarhed. Den bruger mindre energi, mens den leverer den samme høje ydeevne dag efter dag.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping