AEG opvaskemaskine FFB53940ZM

5,499.00kr.

Tilgængelig på restordre

God opvaskemaskine i stål med plads op til 14 kuverter og den nye MaxiFlex skuffe, der er designet til både bestik og køkkenredskaber. Opvaskemaskinen er desuden udstyret med Satellite Sprayarm, som sørger for en grundig opvask i alle hjørner samt AirDry, der bruger naturlig luftstrøm til at tørre servicet, da lågen åbner 10 cm. ved programafslutning.

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

OPVASK DER KAN TILPASSES PERSONLIGT OG EFFEKTIVT

I MaxiFlex-skuffen fra AEG får du plads til det hele. Fra bestik til tagtøj i overstørrelse. Fleksible inddelingsanordninger betyder, at hver enkelt opvask kan tilpasses personligt. Fladt service holdes adskilt fra større dele, og større dybde forøger kapaciteten for hver enkelt opvask. Det ultimative inden for effektiv, praktisk rengøring.

BRUGERDEFINERET PLADS OG PRAKTISK RENGØRING MED MAXIFLEX

Få plads til det hele i opvaskemaskinen med MaxiFlex-skuffen. Den er gennemtænkt til at have plads til bestik og køkkenredskaber af enhver størrelse. Fleksible skillevægge og maksimeret dybde betyder, at du kan sætte tingene i, som du ønsker det.

EFFEKTIV OPVASK MED SATELLITECLEAN®

Oplev en perfekt opvask med SatelliteClean®. Denne spulearm har tre gange bedre dækning end standarden. Den dobbelt roterende arm ændrer konstant spulevinklen. Vandet når ethvert hjørne.

NATURLIG TØRRING

Den nye AirDry teknologi maksimerer tørring med naturlig lufttørring. Lågen åbnes automatisk 10 cm til slut i programmet. Den tørrer dine tallerkener naturligt og reducerer strømforbruget på din elregning.

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Titel

Go to Top