D

AEG opvaskemaskine FFB53640ZM

5,395.00kr.

Lydsvag opvaskemaskine i rustfri stål i energiklasse D med plads op til 13 standardkuverter. Opvaskemaskinens nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes, der holder dine glas på plads og samtidig beskytter dem mod skader. Maskinen har desuden AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater hver gang.

 

Produktdatablad

Kategori:

Beskrivelse

 

HVERT GLAS. PLACERET TIL BESKYTTELSE

GlassHolder-funktionen i opvaskemaskinen giver fuld sikkerhed til alle glastyper. Den nederste kurv er forsynet med SoftGrips og SoftSpikes til at holde glassene på plads. Beskyttet mod skade på alle programmer.

 

DEDIKERET BESKYTTELSE AF DINE SARTE GLAS

Glas er ofte de mest sarte ting i opvaskemaskinen, hvilket betyder, at de kræver særlig behandling. Den øverste kurv i denne opvaskemaskine har bløde gummipinde, som støtter og beskytter glas. SoftSpikes stabiliserer glas og krus effektivt og forhindrer, at de vælter og eventuelt går i stykker.

 

NATURLIG TØRRING

Den nye AirDry teknologi maksimerer tørring med naturlig lufttørring. Lågen åbnes automatisk 10 cm til slut i programmet. Den tørrer dine tallerkener naturligt og reducerer strømforbruget på din elregning.

 

SE PRODUKT BLAD

 

SE ENERGI MÆRKE

 

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Titel

Go to Top