DanishEnglish
Tilbud

AEG opvaskemaskine 45 cm FFB73507ZW

7,195.00DKK 5,995.00DKK

Miljøvenlig opvaskemaskine på 45 cm i hvid med lavt lydniveau. Vandet når ud i alle hjørner med Dual Spray Arm, og du opnår derved altid en perfekt opvask. Opvaskemaskinen har MaxiFlex bestikbakke, der rummer alle typer af køkkengrej.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

OPVASK EFTER DIT BEHOV. EFFEKTIV RENGØRING

MaxiFlex-skuffen passer til forskellige typer køkkengrej. Fra bestik til stort køkkengrej. Fleksible skillevægge. Spisebestik holdes adskilt fra store ting, og øget dybde giver større kapacitet. Det ultimative i effektivitet og bekvem rengøring.

TILPAS PLADSEN EFTER BEHOV, OG PRAKTISK RENGØRING MED MAXIFLEX

Med MaxiFlex-skuffen er der plads til køkkengrej i mange størrelser og former. Fleksible skillevægge og maksimeret dybde betyder, at du kan placere tingene, som du vil. Hver genstand lægges i og vaskes på én gang uden problemer.

EFFEKTIV OPVASK MED SATELLITECLEAN®

Oplev en perfekt opvask med SatelliteClean®. Denne spulearm har tre gange bedre dækning end standarden. Den dobbelt roterende arm ændrer konstant spulevinklen. Vandet når ethvert hjørne.

VANDET NÅR UD I HVER EN KROG MED DUAL SPRAY ARM

 

Sikrer maksimal dækning af vand med to spulearme. De roterende spinklere sender vandstråler til hver en krog både forneden og foroven, så du er sikker på perfekte resultater.

QUICKLIFT-KURVEN JUSTERER HØJDEN, SÅ DET ER NEMT AT NÅ SERVICET

 

Nyd den effektive, praktiske QuickLift-kurv. Uanset, om du har fyldt store ting i, kan du nemt justere højden og sætte service i samt tage det ud uden problemer.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Fritstående produktbredde

Wishlist 0
Continue Shopping