DanishEnglish
Tilbud

AEG Soft-water vaskemaskine L9FEP967C

7,495.00DKK

Med SoftWater & ÖKOMix opnåes der et bedre og renere vaske resultat: Tænk hvis vasketøjet kunne klares på færre tøjvaske. Det er muligt med en vaskemaskine, der kan rumme op til 9 kg. tøj ad gangen. Det er ideelt for en større og travl familie og hvis du ofte vasker pladskrævende tekstiler som badehåndklæder og sengetøj.

AEG’s L9FEP967C har SoftWater teknologi som afkalker vandet og gør det blødt. Sort forbliver sort, og nyt tøj forbliver som nyt.

Med den kulfri motor får du en mere støjsvag vaskemaskine. Derudover er en kulfri motor også med til at forlænge maskinens levetid. Med en energiklasse på A hører denne vaskemaskine til blandt de mest energivenlige på markedet.

ÖKOPower vaskeprogrammet klarer effektivt en 60°C normal beskidt tøjvask på kun 30°C, på kun 59 minutter. Desuden har vaskemaskinen dampfunktion, der vasker dit tøj ekstra rent. Dampen trænger ind i fibrene og fjerner alt skidt. Funktionen kan desuden bruges til at opfriske dit krøllede tøj på kun 20 min., og så er det ikke nødvendigt at stryge det bagefter.

Hvor godt en vaskemaskine er til at centrifugere vasketøjet fri for overskydende vand efter skylning, er afgørende for hvor lang tid tøjet vil være om at tørre. Vaskemaskinen her kan centrifugere helt op til 1600 omdrejninger i minuttet.

 

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

Varenummer 3 Kategori Tags , ,

VASKEMASKINEN SOM BEVARER TØJETS FARVE

Forestil dig en vaskemaskine, der bevarer tøjets farver som da du købte det. Sort forbliver sort, og nyt tøj forbliver som nyt. Nu kan du vaske en 60°C graders vask på kun 30°C grader. Vaskeprogrammet bevarer tøjets farve, form og blødhed. Tøjet beskyttes vask efter vask.

HVER FIBER NÅS, RENGØRES OG BESKYTTES

I en normal vaskemaskine når mindre end en tredjedel af dit vaskemiddel helt ind til tøjets fibre. Med ÖKOMix blandes vaske- og skyllemiddel med vand, før det sprøjtes ind i tromlen. En vaskemaskineteknologi der sikrer den mest grundige og perfekte vask.

MINDRE STRYGNING OG OPFRISKNING AF DIT TØJ

Denne AEG vaskemaskiner benytter damp til at opfriske tøjet. De korte, skånsomme dampprogrammer fjerner lugte og reducerer krøl. Eller du kan afslutte programmet med skånsom damp, så du næsten undgår strygning.

BLØDERE VAND, MERE SKÅNSOMT MOD TØJET

Vand fra hanen indeholder kalk og mineraler som er hård ved tøjet. Denne AEG vaskemaskine løser problemet. Blødgøringsanlægget i maskinen, mindsker vandets hårdhedsgrad som du kender det fra en opvaskemaskine, og forbedre vaskeevnen på dit vaske- og skyllemiddel, selv ved lav temperatur. Dette er ekstra skånsomt mod dit tøj og dets farver, så det altid fremstår som nyt.

PLEJER DIT TØJ. SPARER VAND OG ENERGI

ProSense® teknologien vejer automatisk hver fyldning. Sensorer justerer vasketiderne præcist og sikrer optimal vask. Dit vasketøj er friskt og som nyt, og du sparer vand og energi.

ÖKOINVERTER, DET LAVESTE ENERGIFORBRUG

Med den nye, energieffektive ÖKOInverter-motor får du effektivitet, holdbarhed og suveræn ydeevne, på alle vaskeprogrammer.

Yderligere information
Energiklasse

Mærke

Kapacitet

Wishlist 0
Continue Shopping