Tilbud

AEG kombi dampovn BS8314421M

17,795.00DKK 9,995.00DKK
Kombinations dampovn AEG BS8314421M tilbyder en bred vifte af funktioner, 100 foruddefinerede indstillingsmuligheder og en stor volumen af 73 liter giver dig mulighed for at lave mad som en professionel kok.
Funktioner: Ovnen har funktioner til traditionel tørvarme madlavning og damp madlavning samt en kombination af begge. Der er grill, turbo grill, pizza og ECO-funktion.
Dampkogning: Med denne ProCombi ovn kan du lave mad som en ægte professionel kok ved hjælp af damp-funktionen. Damp er perfekt til at fastholde mere smag, konsistens og farve i fødevarer, såvel som dens næringsværdi. En kombination af damp og tørvarme er perfekt til tilberedning af kød, fisk eller brød .
MaxiKlasse: Ovnen har en nettovolumen på 73 liter. Dens udvidede dør og lyse belysning giver dig mulighed for præcist at overvåge tilberedningen. ThermicAir-systemet sammen med den generøse ovnkapacitet sikrer korrekt luftcirkulation og altid jævnt tilberedte retter.
ProSight Plus display: Brugervenligt LCD display giver dig oplysninger om den aktuelle temperatur og lader dig vælge dine foretrukne indstillinger. Du kan bruge en af ??de 100 foruddefinerede tilstande til forskellige opskrifter. Touch kontrol giver dig mere komfort .
IsoFront Plus: Ovndøren forbliver kølig under brug og er derfor sikker at røre med bare hænder. Maksimal temperaturen vil aldrig nå mere end 30° C over stuetemperatur niveau. Du behøver ikke at bekymre dig om forbrændinger eller andre ulykker, hvis for eksempel dine børn leger rundt i køkkenet.
SoftMotion: Glat og lydløs dørlukning garanterer en førsteklasses oplevelse, når du bruger apparatet.
Stål design: Ovnen udstyret med en flot design i rustfrit stål med en speciel finish, der reducerer synligheden af fingeraftryk. Med sit elegante udseende vil ovnen passe perfekt ind i et moderne køkken.
Energimærke: Denne indbygningsovn fra AEG er energieffektiv og miljøvenlig. Den bruger 20 % mindre energi end apparater med energiklasse A

2 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER
Beskrivelse

Generelle specifikationer
Energimærke A
Energiforbrug øvre/nedre (EU) 0.99
Energiforbrug varmluft 0.79
Netto volumen (liter) 73
Ovnstørrelse Big >65 ltr.
Totaleffekt (Watt) 3500
Ovnfunktioner
Varmluft Ja
Effekt varmluft (Watt) 2400
Grill Ja
Grill effekt (Watt) 2300
Mikro Nej
Dampfunktion Ja
Optøningsfunktion Ja
Pizza funtion Ja
Stegetermometer Ja
Display Ja
Auto program Ja
Interiør
Rist Flytbar
Teleskopudtræk medfølger Nej
Teleskopiske skinner som tilbehør Ja
Antal bageplader 2
Antal bradepander 1
Antal lys 2
Sikkerhed
Børnelås på dør Ja
Børnelås på funktioner Ja
Overfladetemperatur midt på dør (°C) 50
Overfladetemperatur, center af dør (K) 30
Antal glas i dør 4
Andet
Farve Stål
Højde (cm) 59,40
Bredde (cm) 59,40
Dybde (cm) 56,70
Nichemål (H x B x D) 59x56x55
Vægt (kg) 44,50
Producentens Varekode BS8314421M
EAN
EAN-kode 7332543240807
Yderligere information
Color

Ovn funktioner

Mærke