DanishEnglish
Tilbud

AEG køle/fryseskab med franske døre RMB76311NX H:177,6 B:91,2 D:76,5cm

15,395.00DKK 9,995.00DKK

KØLE-/FRYSESKAB – RMB76311NX
Dette køle-/fryseskab med franske døre har en udvidet kapacitet, så du kan opbevare endnu mere mad bedre, og de franske døre giver dig et hurtigt overblik. Det gør planlægning af måltider og indkøb mere enkelt.

OPBEVAR MED PRÆCISION
Hold produktet ved den ideelle temperatur. Vælg mellem 0, 3 eller 5 °C i kølekuffen for at bevare ingrediensernes smag, vitaminer og konsistens. Med LED lyset finder du hurtigere de rigtige madvarer.

TAG STYRINGEN PÅ DIN MADOPBEVARING
Se og kontrollér, hvad der sker indvendigt i dit køle-/fryseskab med disse tydelige og præcise udvendige knapper.

KOLDT VAND LIGE FRA DIT KØLESKAB
Nyd frisk, koldt vand lige fra dit køleskab. Med en fuldt integreret vanddispenser giver hanen i din køleskabsdør frisk, koldt vand, når du ønsker det.

DØR OG HÅNDTAG HAR ANTI-FINGERPRINT FINISH I RUSTFRIT STÅL
Dørens professionelle antifingerprint-finish i rustfrit stål går perfekt i spænd med moderne funktionelt køkkendesign.

SKAL ALDRIG AFRIMES
Takket være NoFrost – den bedste rimfri teknologi – kan du være sikker på en højtydende fryser, som aldrig kræver afrimning.

Twist&Serve isterningebakke: Fryseren har en ‘Twist&Serve’ isterningebakke. Vandet hældes på en indvendig bakke, som efterfølgende kan tømmes ned i en integreret beholder, når du har brug for friske isterninger.

Vanddispenser med vandtank: Du kan tappe vand i direkte i døren. Nemt og bekvemt. Vandtanken sidder indvendigt og påfyldes efter behov. Praktisk løsning hvis ikke du har mulighed for at installere et skab med kun direkte vandtilslutning.

Selvafrimende fryser: Med den automatiske afrimning, skal du aldrig mere tænke på at afrime din fryser. Du sparer ikke alene tid, men får også en bedre opbevaring af dine madvarer, hvor frostposerne forbliver letlæselige.

Selvafrimende køleskab: Nem rengøring af køle- fryseskabet uden brug af kemikalier. Spar tid og besvær. Tør blot over med en våd klud en i mellem, og dit skab vil fremstå pænt og som nyt.

DynamicAir – ventileret køl: Ventileret køl som giver en tilnærmelsesvis ensartet temperatur. Luftcirkulationen fra blæseren der er placeret i toppen af køleskabet, medvirker til mindre madspild, da dine madvarer vil holde sig friske i længere tid.

Temperaturalarm: For ekstra sikkerhed har dette skab visuel og akustisk signal, hvis temperaturen er faretruende høj. Det giver dig mulighed for at reagere inden dine madvarer tager skade.

Coolmatic: Med Coolmatic funktion kan du hurtigt sænke temperaturen i en kortere tid, således at dine madvarer ikke når at tø op. Temperaturen vil i seks timer være på +2°C og derefter automatisk gå tilbage til den oprindelige indstilling.

Frostmatic: Frostmatic-funktionen sikrer, at store mængder madvarer kan indfryses hurtigt og effektivt. Funktionen reducerer temperaturen til -24° i 48 timer, hvorefter fryseren vender tilbage til normal indstilling – og holdbarhed og smag bevares optimalt.

Feriefunktion: Feriefunktionen kan aktiveres ved længervarende fravær for, at minimere energiforbruget og for at undgå mug og dårlig lugt

1 stor med 2 udtræksskuffer indeni

To termostater: Dette skab er udstyret med 2 termostater, der giver dig mulighed for, at styre køle- og fryseafd. seperat. Skabet vil derfor bruge mindre energi på at holde den rette temperatur.

 

OBS! Dette skab kræver speciel levering. Kontakt os på mail eller tlf. for pris

11 på lager

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER
Beskrivelse

Generelt

Energiklasse
A+
Årligt energiforbrug
410 kWh/år
Fungerer i rumtemperatur (°C)
10-43°C (SN-N-ST-T)
Generelle egenskaber
Farve
Rustfrit stål
Anti-Fingerprint
Ja
Kølekapacitet
417 liter
Frysekapacitet
119 liter
Indfrysningskapacitet
10 kg/døgn
AntiFrost-funktion
NoFrost/Automatisk afrimning
Lydniveau
43 dB(A)
LED-belysning
Ja
Kan styres via Wi-Fi
Nej
Elektronisk display
Nej
Elektronisk temperaturstyring
Ja
Ventileret køl
Ja
Vanddispenser
Ja, vandbeholder
Isterningefunktion
Ja, manuel isterningbeholder
French door
Ja
Separate fryseskuffer
Ja
Stiktype
Schukostik, mulighed for jordtilslutning
Ledning medfølger
Ja
 

Mål og vægt

Højde
1776 mm
Bredde
912 mm
Dybde
765 mm
Nettovægt
120,00 kg
Bruttovægt
134,00 kg
Yderligere information
Energiklasse

Color

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping

KØB NU OG BETAL OVER 10 ELLER 20 GANGE

HELT GRATIS

INGEN GEBYRER INGEN RENTER

BETAL LÅNET UD NÅR DU VIL