DanishEnglish
Tilbud

AEG køle/fryseskab RCB732D5MX

9,995.00DKK 9,495.00DKK

Stilfuldt DesignLine køle-/fryseskab i stål med flad dør og integrerede håndtag. Cooling360° med metalbagvæg sikrer jævn temperatur i hele køleskabet og genskaber hurtigt temperaturen efter døråbning. Fryser med selvafrimende NoFrost samt unik CustomFlex® dørindretning i køledelen.

 

H: 186 B: 59,5 D: 65 cm

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

FØDEVAREKVALITETEN BESKYTTET. MED OVERLEGEN COOLING 360°.

Sørg for, at fødevarer bevarer deres kvalitet længere med Cooling 360°. Køleskabet bruger et cirkulationssystem til konstant at flytte kølet luft ud i hvert hjørne for at bevare tekstur, næringsstoffer og smag. Mens interiøret i rustfrit stål gendanner temperaturen efter hver døråbning.

AVANCERET KØLING. OVERLEGEN MADBESKYTTELSE. MED COOLING 360°

Cooling 360° køleskabet er designet til madbeskyttelse og opbevaring. Luftcirkulationsåbningerne sikrer en konstant køling, der når ud i hvert hjørne. Samt er hurtig tilbage til den indstillede temperatur efter en døråbning. Nyd din foretrukne mad længere, og smid mindre væk.

GØR DIT KØKKEN UNIKT MED DEN ELEGANTE DESIGNLINE.

Køleskabets glatte, moderne design får ekstra liv med kvalitetsmaterialer. For et perfekt, moderne køkken.

KAN TILPASSES ENHVER SMAG MED CUSTOMFLEX®

Lækre og friske retter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, lige som du vil. Byt hurtigt og nemt om på beholderne i døren for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

EXTRACHILL SKUFFE. TIL DELIKATE FRISKE RÅVARER

Forsink modningen af dine foretrukne oste og pålæg ned ved at opbevare dem i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

10 ÅRS RO I SINDET

10 års garanti på kompressoren giver ubetinget ro i sindet. Garantien omfatter fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Fritstående produktbredde

Fritstående produkthøjde

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping