DanishEnglish
Tilbud

AEG køle/fryseskab RCB632E4MW

8,095.00DKK 7,495.00DKK

Stilrent NoFrost køle-/fryseskab i hvid med flad dør og integrerede håndtag. Køleteknologien MultiFlow sikrer en ensartet temperatur i hele skabet. Unikke CustomFlex® beholdere i døren for fleksibel opbevaring og ExtraChill lavtemperaturskuffe, særligt god til kød.

 

H: 186 B: 59,5 D: 65 cm

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

TILPASSER SIG ENHVER SMAG

At holde alle ingredienser friske er nøglen til lækre retter. Med CustomFlex® kan du organisere opbevaringen i køleskabet, som du vil. Byt hurtigt og nemt om på beholderne for at maksimere pladsen. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

KAN TILPASSES ENHVER SMAG MED CUSTOMFLEX®

Lækre og friske retter kræver nem adgang til friske ingredienser. Med CustomFlex® kan du organisere dine madvarer i køleskabet, lige som du vil. Byt hurtigt og nemt om på beholderne i døren for at udnytte pladsen bedst muligt. Køleskabet, der tilpasser sig din smag.

ULTIMATIV KØLING UDEN UDTØRRING. TWINTECH® NOFROST.

TwinTech® NoFrost køle-/fryseskabet beskytter smagen i hver ingrediens. Bedre end standard NoFrost, fordi avanceret teknologi tillader to separate kølesystemer til køleskab og fryser. Fryser med NoFrost. Køleskabets fugtighed holdes optimal og giver 60% mindre tab af madmasse samt saftige ingredienser.

STABILE TEMPERATURER MED MULTIFLOW

MultiFlow beskytter fødevarekvaliteten ved at holde en stabil temperatur og fugtighed i hele køleskabet. Talrige luftkanaler sikrer en aktiv cirkulation af kold luft, der når hvert hjørne.

EXTRACHILL SKUFFE. TIL DELIKATE FRISKE RÅVARER

Forsink modningen af dine foretrukne oste og pålæg ned ved at opbevare dem i ExtraChill-skuffen. Skuffen opretholder en lavere temperatur end resten af køleskabet.

10 ÅRS RO I SINDET

10 års garanti på kompressoren giver ubetinget ro i sindet. Garantien omfatter fejl, der ikke skyldes udefrakommende forhold.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Fritstående produktbredde

Fritstående produkthøjde

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping