AEG induktions plade til planlimning IPE84531IB

7,995.00kr.

80 cm. PureBlack induktionskogeplade uden ramme og med 4 Windmill zoner. Kvalitetskogesektion, der er helt diskret sort, når den er slukket. Først når kogepladen tændes kommer zonerne til syne. Intuitiv betjening med gryderegistrering, der betyder at zonen først lyser op, når der er registreret kogegrej. Denne model har desuden Hob2Hood funktion, hvilket indebærer at det er muligt at kontrollere emhætter, med samme funktion, direkte fra kogepladen. Kogepladen har mange brugbare funktioner såsom booster- og pausefunktion.

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

ET ENKELT TOUCH, OG DISPLAYET TÆNDES

PureBlack kogesektionen kombinerer et elegant design med hurtige funktioner. Det sortfarvede glas passer til det hele. Kogezoner og betjeninger er usynlige, indtil du aktiverer dem. Gør madlavningen sjov.

 

EN HELT KLAR, REN SORT OVERFLADE – UNDTAGEN NÅR DEN ER I BRUG

Denne kogesektion en unik, ren sort overflade – som passer perfekt i enhver køkkenstil. Når kogesektionen er slukket, er den blanke glasoverflade helt sort.

 

JUSTERBAR FLADE TIL ALT KOGEGREJ

MaxiSense® induktionskogesektionen indstiller selv kogezonens størrelse. Hver kogezone registrerer dit kogegrejs størrelse og sender varme præcist til kogegrejets bund. Så du har fuldt styr på tilberedningen.

 

ELEGANT BETJENING AF DIN UDSUGNING

Kogepladen er født med vores unikke Hob2Hood-forbindelsessystem. Med denne enestående funktion, kan du fjernbetjene emhætter der har Hob2Hood-funktionen. Din kogesektion tænder lyset i emhætten, og regulerer automatisk sugestyrken, alt efter dine tilberedning.

 

INTUITIV BETJENING AF ZONERNE

Når du tænder kogesektionen og sætter gryden på, lyser den tilhørende slider touch betjening automatisk op. Den viser intuitivt den aktive zone. Oplev den fulde styrke ved at lave mad med AEG.

 

INDUKTIONSKOGEZONE. INDIVIDUELT TIMET

Når en kogezone er i brug, får du hurtig og adgang til timeren fra touch-displayet. Intet skift mellem menuer eller zoner. Da hver ret tidsindstilles præcist, er den fulde kontrol med tilberedningen sikret.

 

PRODUKT BLAD

 

Yderligere information

Mærke

Størrelse kogeplade

Type kogeplade

Titel

Go to Top