AEG indbygnings ovn med pyrolyse BFP6200M

5,999.00DKK

SteamBake indbygningsovn i rustfrit stål med PlusSteam-funktion, som tilfører damp for fantastiske bageresultater. Ovn med stegetermometer for perfekt madlavningsresultat hver gang. Nem rengøring indeni med pyrolytisk selvrens af ovnrummet, samt udenpå i form af pop-ud knapper og touch under uret.

Beskrivelse

TILFØJ DAMP FOR SPRØD BAGNING

Ud over standard ovnfunktionerne tilføjer PlusSteam-knappen i denne SteamBake-ovn damp i begyndelsen af bageprocessen. Damptilberedningen holder dejen fugtig på overfladen for at skabe en gylden farve og velsmagende skorpe, mens midten forbliver blød og lækker. Ud over at bage sprøde og velsmagende brød, boller og tærter – får din stegte kylling, grillede spareribs og lasagnen altid samme lækre og ensartede resultat.

TILFØR DAMP OG FÅ SPRØDT BAGVÆRK

PlusSteam-funktionen i SteamBake ovnen tilføjer damp. Damp sikrer en sprød skorpe og en blød kerne. Det gælder alle retter.

FUNKTIONEL, INTEGRERET OG PERSONLIG – SMART KITCHEN

 

Betjen din ovn på afstand, gå på opdagelse og få personlig hjælp til din madlavning. Alt via My AEG Kitchen App. Det er den bekvemme og nemme måde at berige din Smart Kitchen oplevelse.

PERFEKTE RESULTATER MED MADLAVNINGSTERMOMETERET

Med det integrerede stegetermometer kan du måle kernetemperaturen af din ret under tilberedningen. Så får du perfekte resultater hver gang. Stege-/madlavningstermometeret er ideel til både stegning og bagning.

EN SELVRENSENDE OVN

Med en enkelt berøring af den Pyrolytiske rensningsfunktion omdannes snavs, fedt og madrester i ovnen til aske, der nemt kan tørres af med en fugtig klud.

FUNKTIONALITET VED FINGERSPIDSERNE. LED-DISPLAY MED BERØRINGSKNAPPER

 

Oplev en ny måde at bruge din ovn på med berøringsknapper på dette LED-display. Den levende brugerflade giver dig hurtig adgang og dynamisk kontrol over tilberedningstid, temperatur og andre funktioner.

Yderligere information

Farve

Energiklasse

Mærke

Ovn funktioner

Titel

Go to Top