DanishEnglish
Tilbud

AEG ComfortLift opvaskemaskine FFB63806PW

9,895.00DKK 7,495.00DKK

ComfortLift opvaskemaskine i hvid med ProClean opvaskesystem. Det innovative og unikke ComfortLift-system løfter underkurven op til en behagelig arbejdshøjde. Denne ProClean opvaskemaskine har en meget fleksibel kurveindretning med skånsomme støtte til glas. Den har mange specialprogrammer, så du skånsomt og sikkert kan vaske glas op, såvel intensive programmer til at rengøre snavsede gryder og andet kogegrej. Med AirDry lufttørringsfunktion for fantastiske tørreresultater.

SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

VERDENS FØRSTE LØFT-OG-ISÆT OPVASKEMASKINE. BRING SERVICET I DEN NEDERSTE KURV OP I BEHAGELIG HØJDE

ComfortLift® revolutionerer opvaskemaskinen med verdens første løft-og-isæt kurv. Denne avancerede mekanisme løfter den nederste kurv op til en behagelig højde. Det gør isætning og tømning meget lettere. Løfter opvaskemaskinen til et helt nyt niveau.

NEMT AT SÆTTE BESTIK I OG TAGE DET UD IGEN

Opvaskemaskinens aftagelige bestikbakke gør det nemt at isætte bestik, vaske det og tage det ud. Specielt designet til optimal plads og funktionalitet. Plads til 13 bestiksæt og pladskrævende redskaber.

FREMRAGENDE RENGØRING OG BEDSTE PLEJE AF GLAS

Dine sarte glas kan ikke vaskes på en mere sikker måde, takket være AEG SoftGrip og SoftSpikes, der holder dine glas helt perfekt og beskytter dem mod at blive beskadiget under opvasken.

HURTIGT OVERBLIK

Denne fuldt integrerede opvaskemaskine holder dig ajour med status på din opvask. En rød lysstråle på gulvet viser, at programmet stadig er i gang. Når det er færdigt, bliver lysstrålen grøn. Enkelt og effektivt.

NATURLIG TØRRING

Den nye AirDry teknologi maksimerer tørring med naturlig lufttørring. Lågen åbnes automatisk 10 cm til slut i programmet. Den tørrer dine tallerkener naturligt og reducerer strømforbruget på din elregning.

Yderligere information
Color

Energiklasse

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping