Emhætter fra Miele

Filter

Viser 1–10 af 13 resultater

  • Miele Emhætte giver bedre luftkvalitet

    Med en emhætte i køkkenet, får man ikke alene renset luften for mados og lugt, man skaber også et mere behageligt indeklima med en højere luftkvalitet. Det er dog ikke ligegyldigt hvilken emhætte du vælger, og der er stor forskel på kvaliteten af suget. Med Miele er du dog sikret høj kvalitet og lang holdbarhed.

  • Design

    Miele producerer emhætter af begge modeller. De emhætter med en ekstern motor, vil typisk være mindre end de emhætter hvor motoren er indbygget. Men der er et stort udvalg og mange spændende designs for enhver smag og til ethvert køkken. Fællesnævneren for dem alle er dog, at de er designet til at holde hele livet.

  • Et bedre indeklima

    Der er nogle rum i huset eller lejligheden som vi anvender mere end andre. Et af disse rum er ofte køkkenet. Her samles man om at lave mad, imens børnene fortæller om deres dag eller laver lektier. Et godt køkken bliver defor ofte samlingspunktet for mange hyggelige stunder. Derfor er det vigtigt at der er behageligt at være. I et køkken fuld af mados eller lugt vil man ikke have lyst til at være. Faktisk kan det være til stor gene fordi lugten også kan sprede sig til resten af huset og sætte sig i gardiner og møbler. Så hvis du vil have frihed til at stege og koge lige hvad du har lyst til, uden nogensinde at skulle bekymre dig om lugt eller mados med fedtpartikler i luften, så skal du bruge en emhætte af god kvalitet.