Nyheder fra Miele

Der er mange gode grunde til at vælge Miele

Seks af dem præsenteres her

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele stræbt efter at opfylde kvalitetsløftet "Immer besser". Det betyder: Miele gør alt for altid at "være bedre" end konkurrenterne og "blive bedre", end Miele allerede er. For Mieles kunder betyder det en vished om, at de får de bedste husholdningsprodukter, der kan købes for deres penge. Det er dét, der gør Miele enestående. Med Miele træffer du en god beslutning – sandsynligvis for hele livet.

Miele-kvaliteten

I mere end 100 år har Miele lovet følgende: Du kan stole på Miele, og deres produkter og service lader dig ikke i stikken. Som eneste producent i branchen tester Miele deres produkter for en levetid på 20 år. Én gang Miele, altid Miele: Mere end 90 % af Mieles kunder i Tyskland forbliver tro over for Miele og anbefaler Miele-produkterne til andre. Også fremover lover Miele dig, at de ikke går på kompromis med hverken pålidelighed eller vores maskiners holdbarhed.

Miele-komforten

Uanset, om der er tale om en klassisk drejeknap, en diskret sensor eller et touchdisplay med høj opløsning, som på din Smartphone er det nemt og sjovt at betjene din Miele. I køkkenet og ved tøjvask tilbyder Miele en lang række komfortable og pålidelige automatik-programmer med "succesgaranti" og masser af fantastiske detaljer.

Livet er lettere med Miele!

Miele-designet

Miele står for klare former og tidløs elegance som intet andet mærke inden for husholdningsprodukter. Intet andet sted finder du et så omfattende udvalg af indbygningsprodukter til køkkenet med stilfulde designlinjer og farvenu-ancer. Intet andet mærke tilbyder et design, der tilpasser produkterne så perfekt til hinanden. Uanset hvilken stil du foretrækker passer Miele perfekt til dig.

Miele-teknikken

Miele står for bedste resultater og alsidig anvendelse med et minimalt energiforbrug. I køkkenet, ved tøjvask og under støvsugningen. Dette opnås gennem en avanceret teknik med mange innovative funktioner, som kun tilbydes af Miele. Miele har vundet utallige førstepladser ved det tyske testinstitut Stiftung Warentest og lignende instanser i hele verden som et bevis herpå.

Miele-historien

To familier har præget virksomheden i mere end 100 år: Familierne Miele og Zinkann. Med elleve medarbejdere, fire drejebænke og én boremaskine grundlagde teknikeren Carl Miele og den handelsuddannede Reinhard Zinkann i 1899 i Herzebrock et firma, der skulle fremstille mælkecentrifuger. Deres hovedmotiv bliver til virksomhedsfilosofien: "Immer besser".

Bæredygtighed

For Miele er bæredygtige handlinger ikke kun en dybt forankret del af virksomhedens værdier og tradition, men også en ufravigelig basis for virksomhedens succes på lang sigt