DanishEnglish
Tilbud

Liebherr køle/fryseskab CN 3515 H:181,7 B:60 D:62,5 cm

9,999.00DKK 8,999.00DKK
Energieffektivitetsklasse A++
NoFrost
Udvendige mål (H/B/D) 181,7 / 60,0 / 62,5 cm
Rumindhold 308 l
SAMMENLIGN MED ANDRE PRODUKTER

NoFrost

Med NoFrost-teknologien fra Liebherr sikres friskheden af dine madvarer i lang tid. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Du behøver ikke længere sætte tid af til afrimning.

DuoCooling

Med DuoCooling får man to kølesystemer, hvilket betyder, at temperaturen i køle- og fryseskabet indstilles separat og uafhængig af hinanden. Luften i køl og frys veksler ikke mellem de to afdelinger, hvilket forhindrer udtørring af madvarer samt at lugte føres fra den ene afdeling til den anden.

Udtræk på teleskopskinner

Udtræksskufferne trækkes ud på teleskopskinner og afmonteres let ved en døråbningsvinkel på 90°.

PowerCooling-system

Det effektive PowerCooling-system sørger for hurtig afkøling af friske fødevarer og en ensartet køletemperatur i hele køleskabet. Blæseren frakobles automatisk, når døren åbnes, hvorved der spares strøm.

Flaskehylde

Til opbevaring af drikkevarer har flaskehylden en ligeså praktisk som elegant løsning. Her kan man på pladsbesparende vis opbevare flasker.

SuperFrost-funktion

Med SuperFrost-funktionen sikres en hurtig og energibesparende indfrysning af friske fødevarer. Temperaturen sænkes til -32 °C, hvorved de vigtige vitaminer bevares, og allerede frosne varer får en kuldereserve. Så snart indfrysningen er afsluttet, skifter SuperFrost-funktionen (efter maksimalt 65 timer) automatisk tilbage til normal drift.

SuperCool-funktionen sænker temperaturen i køleskabet til +2 °C i op til 12 timer – ideelt til hurtig afkøling af friske fødevarer.

Døralarmen høres efter 60 sekunder ved åbnet dør. Dette for at sikre den optimale beskyttelse af fødevarerne.

FrostControl viser efter strømsvigtet den varmeste temperatur, der blev nået i fryseskabet. Den hjælper i den forbindelse til at vurdere frysevarernes kvalitet og holdbarhed efter et strømsvigt.

Børnesikringen kan programmeres, så man forhindrer en utilsigtet frakobling af apparatet. Når børnesikringen er slået til, vises det med et symbol i MagicEye.

FrostSafe med ekstra høje, udtagelige og lukkede skuffer med transparent front skaber optimale opbevaringsforhold samt giver et hurtigt overblik over indholdet i skuffen.

Fryseskuffer og hylder kan tages ud efter behov på modeller med NoFrost og SmartFrost. Det er sådan, det praktiske system, VarioSpace, virker. Herved kan selv de største kager opbevares i fryseskabet.

De transparente grøntsagsskuffer giver et hurtigt overblik over indholdet i skuffen. De er desuden at nemme rengøre.

Med det praktiske dørhåndtag med integreret åbningsmekanisme åbnes dørene let og ubesværet. Der dannes intet vakuum, hvilket gør det nemt at åbne dørene hurtigt efter lukning.

Apparaterne er fra fabrikken som standard højrehængslede, men størstedelen af Liebherr sortimentet kan omhængsles, hvilket giver dig optimale opstillingsmuligheder.

Modelidentifikation CN 3515-20
Kategori køle/fryseapparat til husholdningsbrug (1) 7
Energieffektivitetsklasse
A+++ (bedste klasse) til D (dårligste klasse)
A++
Energiforbrug (2) 237 kWh/a
Kapacitet, fryseboks ialt 221 l
heraf køleskuffe –
heraf rum til vinkøling –
heraf kælderrum –
heraf skuffe til friske fødevarer 221 l
Rumindhold, fryser 87 l
Antal flasker i alt (3) –
Stjernemarkering (4) 4
Designtemperatur for “andet rum” (5) –
Laveste opbevaringstemperatur vinhylde –
Frostfri ●
Opbevaringstid i tilfælde af forstyrrelse 18 h
Frysekapacitet på 24 timer (6) 11 kg
Klimaklasse (7) SN-T
Luftlydemission 39 dB(A) re 1 pW
Konstruktion Fritstående apparat

Yderligere information
Energiklasse

Color

Fritstående produkthøjde

Fritstående produktbredde

Mærke

Wishlist 0
Continue Shopping

KØB NU OG BETAL OVER 10 ELLER 20 GANGE

HELT GRATIS

INGEN GEBYRER INGEN RENTER

BETAL LÅNET UD NÅR DU VIL